Kyäni Wellness Háromszög FX

vissza
Ár:
41 529 Ft
1 csomag =
1 üveg NitroFx / Nagy
1 doboz Sunset (90 db)
30 tasak Sunrise
 
Megrendelem


Ez a Wellness Háromszög az alábbi termékeket tartalmazza:
1 - Kyäni Sunrise 30 darab 30 ml-es tasak
1 - Kyäni Sunset 90 kapszula
1 - Kyäni Nitro FX 56 ml-es üveg

Képzeld el, hogy képes vagy megkeresni a világ hatékony és kiváló összetevőit, és azokból egy egyszerű, mégis rendkívüli táplálkozást kiegészítő rendszert kialakítani. Nem lesz szükséged útlevélre, a Kyäni ugyanis már mindezt megtette helyetted!

A Kyäni Wellness Háromszög csomagja 3 kulcsfontosságú terméket tartalmaz: a Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset és Kyäni Nitro termékeket. Együttesen ezek a termékek összhangban működnek, hogy neked és a családodnak egy kiváló táplálékkiegészítő rendszert nyújtsanak az optimális wellness elérése érdekében.

A sok különböző növény és tápanyag mellett a Wellness Háromszög az alaszkai vadáfonya, az EPA és DHA, a C-vitamin, a B-komplex, a D-vitamin és a noni gyümölcs előnyeit nyújta egy egyszerűen alkalmazható rendszerben.

Tapasztalad meg az előnyeit személyesen is, próbáld ki a Kyäni Wellness Háromszöget még ma!

Élvezd az Optimális Wellnesst

A Kyäni Wellness Háromszögének termékei a Földön található erőteljes összetevők hatékony kombinációja. Ezek az emberi szervezet számára a tápláló összetevők szilárd alapját nyújtják, amelyek együttműködve támogatják a szervezetünk különböző rendszereit.

A Kyäni Sunrise-t,a Wellness Háromszög "zászlós hajóját" különböző vitaminok és antioxidánsok alkotják, mint például a riboflavin és a C-vitamin.
Az antioxidánsok a test egyik első védelmi vonalát alkotják, amelyek segítenek kordában tartani a szabad gyököket. A szabad gyökök elektronokat lopnak a sejtmembránokban található lipidektől, ami sejtkárosodáshoz vezethet. A riboflavin és a C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A Kyäni Sunset EPA és DHA, A- és D-vitamint tartalmaz. Ezeknek a tápanyagoknak és vitaminoknak a hatékonysága akkor a legmagasabb, ha a terméket este vesszük be, amikor a zsírok anyagcseréje a legmagasabb.

Kyäni Termékek- Használati Javaslat

  1. lépés: Vedd be a Kyäni Nitro FX-et (a nagy kiszerelés esetében - 1 ml-es csepegtető- egy fél csepegtető adagját, a kis kiszerelés esetében körülbelül 20 cseppentést) a Kyäni Sunrise termék előtt, hogy felkészítsd a testedet Kyäni Sunrise előnyeire.
  2. lépés: Reggel idd meg a Kyäni Sunrise terméket (1 tasak/30 ml), ami nélkülözhetetlen vitaminokat.
  3. lépés: Vedd be a Kyäni Nitro FX terméket (az 1 ml-es csepegtetővel egyszer) a koradélután folyamán, kürölbelül 5-6 órával a reggeli rutinodat követően.
  4. lépés: Vedd be a Kyäni Nitro FX-et (az 1 ml-es csepegtetővel egyszer) a Kyäni Sunset termék előtt, hogy felkészítsd a szervezetedet a Kyäni Sunset-re.
  5. lépés: Vedd be a Kyäni Sunset terméket (3 zselékapszula) a vacsorád alatt, az optimális felszívódás érdekében.
vissza