Kyäni Fleuresse

vissza
Ár: 
66 675 Ft
1 doboz = 4 tubus
 
Megrendelem
 


A bőrünk folyamatosan káros környezeti hatásoknak van kitéve, ráadásul ahogy öregszünk, egyedülálló regenerálódási képessége is csökken. A Kyäni a természet növényeinek felhasználása során szerzett tapasztalatát hívta segítségül a svájci alma kivonatának hasznosításához, amely dacolva az idő múlásával, sokáig friss marad. A Kyäni a svájci alma kivonatán kívül olyan összetevőket használt fel, mint például a kék áfonya, a noni és a tokotrienolok, és létrehozta a Fleuresse-t - egy prémium minőségű bőrápoló termékcsaládot, amely hidratálja és táplálja a bőrödet, hogy annak szebb és még fiatalosabb megjelenése legyen.

A tenyésztett növényi őssejteken és más természetes növényi anyagokon alapuló Fleuresse Bőrápolási Rendszer™ hidratáló, tápláló és gyors bőrsejt-regeneráló hatásának köszönhetően ragyogóbbá és fiatalosabbá teszi az arcbőrt.

A növényi őssejtekben előforduló természetes anyagokat tartalmazó könnyű, frissítő Fleuresse Szérum fiatalítja a bőrt, segít csökkenteni a finom és mély ráncokat, és védelmet nyújt az öregedés látható jelei ellen.

A Fleuresse Tápláló Arctisztító természetes növényi anyagok segítségével tisztítja és előkészíti a bőrt az értékes vitaminok, antioxidánsok és aminosavak felvételére. Az intenzív hidratálást biztosító Fleuresse Nappali Élénkítő Krém nyugtatja, kisimítja és táplálja a bőrt, ezáltal megelőzi a finom ráncok kialakulását és javítja a meglévő finom és mély ráncok megjelenését.

Míg Ön pihen, az antioxidánsokban, vitaminokban és aminosavakban gazdag Fleuresse Éjszakai Krém hidratálja, kisimítja és puhává teszi bőrét, és célzottan küzd a bőröregedés elkerülhetetlen jelei ellen.