Kyäni Nitro-Xtreme / Kicsi / Doboz

Ár:
36 703 Ft
1 doboz = 8 fiola
1 fiola = 15 ml
 
Megrendelem

vissza
A Kyäni Nitro FX termékkel összehasonlítva a Nitro Xtreme a Noni gyümölcs levének felhasználásával készült sokkal koncentráltabb keverék. A noni gyümölcshöz hasonló növényekben található nitrátok hatékonyan elősegítik a a nitrogén-monoxid gáz termelését. A nitrogén-monoxidot mint a szervezetben található fontos jeltovábbító molekulát kutatták, és egy sor élettani funkcióra van hatással. A Nitro Xtreme termék tartalmaz még CoQ10-et, cinket, krómot és niacint.

+Mindkét termék, a Kyäni NITRO FX® és a NITRO XTREME® is tartalmazza a Noni gyümölcs kivonatának sajátos Kyäni keverékét.

A nitrogén-monoxidot az élő szervezet különböző típusú sejtjei szintetizálják / az arginin nevű aminosav bomlásakor keletkezik /, amely a képződés helyéről nagyon gyorsan a szomszédos sejthez áramlik, ezáltal számos élettani funkciót befolyásolva.

  • a Tiamin (B1-vitamin) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
  • a Niacin (B3-vitamin) hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • a Króm és a Cink részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.
  • a Tiamin (B1-vitamin) és a Niacin (B3-vitamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere¬folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • a Niacin (B3-vitamin) és a Cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához
  • a Króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.
  • a Cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában és a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében.
  • a Cink hozzájárul a normál DNS-szintézishez és szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
  • a Cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásához
  • a Cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. Hozzájárul a normál kognitív funkciók fenntartásához.
Mindkét termék, a Nitro FX™ és a Nitro Xtreme™ is tartalmazza a Noni gyümölcs levének sajátos Kyäni keverékét.

Koenzim Q10 (CoQ10)

Cink nagyon fontos szerepet játszik az emberi testben lejátszódó számos folyamatban. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a bőr, a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához illetve a normál csontozat fenntartásához egyaránt. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában és hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához is.

Króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához és részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

Niacin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Használati javaslatok és adagolás

Naponta háromszori alkalommal 1 ml (20 csepp). Ne lépje túl az előírt mennyiséget. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Tartsa távol a gyermekektől. A terméket ne használja ha a biztonsági fólia sérült. Terhesség, szoptatás vagy egyébb orvosi kezelés alatt áll konzultáljon orvosával mielőtt le kezdi fogyasztanii a terméket.