ALASKASECRET FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT


A www.alaskasecret.hu webáruház üzemeltetője a Hi Res digit-all Printshop Kft., a továbbiakban mint Üzemeltető, ezúton tájékoztatja Önt, a továbbiakban mint Felhasználót a webáruház felhasználásának feltételeiről, a személyes adatok körében követett gyakorlatról, valamint a Felhasználó és Üzemeltető jogviszonyáról és az adatvédelemmel kapcsolatos intézkedésekről.
 
Felhasználási feltételek
A www.alaskasecret.hu webáruházat mindenki saját felelősségére használhatja. A felhasználással kapcsolatos kockázati tényezőket a Felhasználó elfogadja. Tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető a  használat során felmerülő esetleges vagyoni vagy nem vagyoni károkért nem vállal felelősséget. Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a „Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat” szövegét külön értesítés és indoklás nélkül megváltoztathassa.  Felhasználó kötelessége, hogy a szabályzat esetleges változásait nyomon kövesse.
A változtatás az internetes weblapon történő megjelenés pillanatában lép életbe.

Felhasználó regisztrációjával elfogadja a szabályzatban leírtakat.
 
Vásárló jogai online vásárlás esetén

Vásárlónak jogában áll a megrendelések átvételétől számított 8 munkanapon belül vásárlási szándékától elállni.
Ezen szándékáról e-mailen vagy telefonon értesítést kell küldeni. A visszaküldött áru visszaérkezése után haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 munkanapon belül a kifizetett összeget átutaljuk. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a Vásárlót terhelik!
Nem áll módunkban az elállástól való jogot figyelembe venni, ha a terméket/ termékeket megbontották vagy azok sérültek.
 
Ajánlati kötöttség, a változtatás joga

Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül a termékek árát megváltoztassa. A visszaigazolt megrendelésekre a megrendelés leadásakor érvényben lévő feltételek, árak, jogszabályok vonatkoznak.

Hírlevél szolgáltatás

Üzemeltető hírlevél szolgáltatással áll a Felhasználók szolgálatára. A hírlevelekben akciókról, prezentációkról... kapnak értesítést. A Felhasználási feltételek elfogadásával Felhasználó hozzájárul, hogy számára az Üzemeltető hírlevelet küldhet. A hírlevélről való leiratkozás e-mailen, telefonon vagy minden kiküldött hírlevélben a "Leiratkozom a hírlevélről" link aktiválásával lehetséges.

Adatkezelés

A honlap felkeresése és használata során Üzemeltető automatikusan rögzített adatokat kap az Üzemeltető áruházba való belépésének időpontjáról és az oldalon való tartózkodásának időtartamáról, és ha a Felhasználó számítógépének beállításai engedélyezik, az alkalmazott böngésző és operációs rendszer típusáról. Statisztikai és biztonságtechnikai okokból ezen adatok naplózásra kerülnek, de a kinyert adatokat személyes adatokhoz nem kötődnek.
 
Felhasználónak joga van a webáruházban való böngészésre/kipróbálásra adatközlés nélkül. Amennyiben az áruházban megrendelést kezdeményez, adatközlési kötelezettsége van. Köteles megadni a nevét/cég esetén a cég nevét, e-mail címét, telefonszámát, postacímét/számlázási címét.
 
Ezeket az adatokat minden vásárlás alkalmával újra meg kell adni.
 
Felhasználó csak a „Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat” elfogadásával élvezheti az áruház szolgáltatásait.
 
Üzemeltető nyilatkozik hogy a rábízott adatokat bizalmasan kezeli, kérésre törli azokat, az adatokat ki nem egészíti, és harmadik félnek nem adja ki.
 
Üzemeltető szellemi alkotásokhoz fűződő és iparjogvédelmi jogai
A weblap neve és az oldalon szereplő mindennemű tartalom az Üzemeltető tulajdona.
A Felhasználó jogában áll a weblapot rendeltetésszerűen használni, képernyőn megjeleníteni. Előzetes értesítés és írásban történő megállapodás hiányában a weblap semmilyen elemének / design, szerkesztési elvet és szerkezeti elemeket, grafikai elemeket és megoldásokat, ötletet… / felhasználása nem engedélyezett!
 
A www.alaskasecret.hu webcím bármely oldalára mutató link elhelyezése bármilyen weboldalon csak és kizárólag az Üzemeltető engedélyével lehetséges.
 
A www.alaskasecret.hu weboldal harmadik személy által üzemeltett weboldalra mutató linket tartalmazhat. Amennyiben cégünk tudomást szerez arról, hogy az általunk linkkelt oldal vagy a linkelés harmadik személy jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítjuk. Az általunk használt linkek ill. az azokon lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 
Jogi nyilatkozat és a NETikett betartása
Felhasználó regisztrációjával elfogadja és kinyilatkoztatja, hogy a szabályzatban leírtakat, a hatályos jogszabályokat és a NETikettet betartja. Amennyiben kötelezettségének nem tesz eleget, Üzemeltető él azzal a lehetőséggel, hogy a továbbiakban visszautasítsa Felhasználó következő megrendeléseit.

FIGYELEM! A termékekkel kapcsolatos információk a gyártó, a forgalmazó juttatta el számunkra. Az egyéb publikus információk az interneten történt keresőmunka eredménye. Ezek tartalmáért áruházunk nem vállal felelősséget!
Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy az alaskasecret.hu csak a termékek forgalmazásával foglalkozik, nem végez egészségügyi tanácsadást,, nem foglalkozik gyógyítással. Az oldalon található termékek NEM GYÓGYSZEREK, hanem étrend kiegészítő és életvitelt segítő kategóriába sorolandók.
A termékek gyógyászati célú felhasználása előtt értekezzen orvosával, gyógyszerészével!
A termékek fogyasztása előtt figyelmesen olvassa el a termékeken lévő tájékoztatót.
vissza