A Kyäni története, az alapítók és  a vezetőségAlaszka késő nyári hónapjai lélegzetelállítóak, és a tájat akár 22 órán keresztül nappali fény világítja meg, mialatt az állatok felkészülnek a kemény téli időszakra. Mindemellett az év ezen szakasza valami más egyedülálló dolgot is magával hoz - a figyelemre méltó alaszkai vadáfonya aratásának idejét. A legtöbb gyümölcs és zöldség hamar elsorvadna és meghalna a hosszú és fagyos alaszkai tél alatt, de az alaszkai vadáfonya nem egy közönséges gyümölcs.  

Másik figyelemre méltó természeti jelenség az egyszerű Svájci Alma, amelyet évszázadokkal ezelőtt kezdtek el termeszteni az emberek. A hivatalosan Uttwiler Spätlauber néven ismert almafajta a többi típushoz képest sokkal tovább marad friss; már a kezdetektől ennek a hosszú élettartamnak köszönhette a megbecsülését. Az ellenállásának kulcsa a gyümölcs héjában természetesen előforduló összetevőkben van, ennek köszönhetően tud sokáig friss maradni.

Amikor a Fleuresse arcápoló termékcsaládot és a Kyäni étrend-kiegészítő termékeket megalkottuk, nemcsak inspirációért fordultunk a természethez: az imént felsorolt erőteljes összetevők egyben a Kyäni kultúrájának és kitartásának szimbólumává is váltak. A Kyäni alapítói kezdetben kis vállalkozásokkal kezdtek, amelyeket- csakúgy, mint az almát vagy az áfonyát - könnyű lehetett volna figyelmen kívül hagyni. De kemény munkával és folyamatos fejlesztésekkel a Hansen és Taylor család hatalmas üzleti sikereket ért el számos különböző iparágban egyszerre. Miután megismerték, hogy ezek a növények milyen pozitív hatással lehetnek a jó közérzetre, a két család összefogott és megalapította a Kyäni vállalatot. Manapság a Kyäni termékei emberek millióinak életére vannak hatással szerte a világon.


Kirk Hansen, elnök


Kirk Hansen egész életében üzletember volt. Kiváló vezetői készsége és hosszú távú elképzelései kulcsfontosságú szerepet játszanak a Kyäni sikertörténetében. Testvérével, Jim-mel együtt alapvető szerepük volt a család kezdetben nagyon kicsi és szerény kőolaj vállalkozásának átalakításában, amely ma az egyik legnagyobb magántulajdonban levő kőolaj terjesztő cég az Egyesült Államok nyugati részében. Ezen kívül Kirk jelentős számú kereskedelmi ingatlannal is hozzájárult a családi vállalkozás kiterjesztéséhez.
Kirk tettrekész hozzáállása, energiája, jövőképe és elhatározottsága folyamatosan előrevitték a céget. Értékeli a szüleitől kapott üzleti lehetőséget és azt szeretné, hogy a Kyäni ugyanezt a lehetőséget jelentse a viszonteladóknak.
Carl Taylor


Carl Idaho keleti részében született és fiútestvéreivel együtt egy családi farmon nőtt fel. Édesapjuk, Howard Taylor saját gazdaságát közel egy évszázada indította be egy lóval és 3 holdnyi földdel. Amikor Carl és testvérei édesapjuktól megvásárolták a farmot, a területe 1,600 hold volt. Kemény munkával, elkötelezettséggel, óvatos irányítással és hosszú távú jövőképpel Carl és testvérei folyamatosan fejlesztették a vállalkozást amely ma Idaho egyik legnagyobb gazdasággal és állatenyésztéssel foglalkozó vállalkozása.
Carl izgalmasnak találja a Kyäni nagyszerű termékeit és üzleti lehetőségét, és azt üzeni az embereknek, hogy a cég azért jött létre, hogy itt is maradjon. "Testvérem és én tudjuk, hogy hogyan kell ültetni és betakarítani, és reméljük, hogy olyan környezetet alkottunk meg, ahol viszonteladóink saját termésüket takaríthatják be, ahol nagyszerű dolgokat lehet elérni." mondja Carl. "Biztosak vagyunk abban, hogy jobbá tehetjük az emberek életét és mint a tanács tagjai és a cég alapítói, ezt a magabiztosságot és bizalmat másokba is belenevelhetjük."
vissza