Kyäni Sunset

vissza
Ár:
15 113 Ft
1 doboz = 90 kapszula
 
Megrendelem
 


A Kyäni Sunset a Napfelkeltével kezdődő aktív napunk lezárása, a Kyäni Naplemente.

A Kyäni Sunset zsírban oldódó elemeket tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a test kiegyensúlyozott táplálkozásának támogatásához. Az alábbiakat tartalmazza:

**A Kyäni Sunset™ magas arányban tartalmaz EPA és DHA elemeket, amelyeket a vadlazac és egyéb halfajták szolgáltatnak. A tanulmányok azt mutatják, hogy az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.

A Kyäni Sunset mint E és D vitamin forrás

az EPA és DHA hozzájárul a szív normál működéséhez.*
* A kedvező hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el.
az A- és D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
az A-vitamin hozzájárul a normál látás és a bőr normál állapotának fenntartásához.
az A-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához és részt vesz a normál vasanyagcserében.
Az E vitamin testünk számos rendszerének működését befolyásoló nagyon fontos vitamin. Hatékony antioxidáns.

+D-vitamin:

Ez a nélkülözhetetlen tápanyag hozzájárul a kálcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához és a vér normál kálciumszintjének fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin egyik sajátos vonása, hogy napozás hatására a testünk saját maga képes előállítani.
 Vadon élő halfajokból nyert olajak és az Omega-3 Zsírsavak (EPA és DHA)

A tudósok sok éven át nem értették az okát annak, hogy az eszkimók körében ritkák a szívbetegségek annak ellenére, hogy magas zsír- és koleszterintartalmú ételeket fogyasztanak. A kutatások kimutatták, hogy az eszkimókat valójában saját étrendjük védi, amely nagyrészt fóka, bálna és különböző halak húsából áll, amelyek mindegyike nagy mennyiségű többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavak bevitelét biztosítja.

A halolaj az Omega-3 zsírsavak, különösen az EPA és DHA egyik legkedvezőbb tápanyagforrása.

Az Omega-3 zsírsavak a hidegvízi halak és a kagylók zsiradékban gazdag szöveteiből, növényekből és olajos magvakból, dióból, lenmagból, algákból és repcéből, szójából és a kenderből kinyert olajokban találhatóak. Több hal fogyasztása kiváló módja annak, hogy megnöveljük az Omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) bevitelét. Ennek egy másik módja az olyan étrendkiegészítők1 használata, amelyek tartalmazzák ezeket a kritikus tápanyagokat.


Az életmód hatásai az Immunrendszerre

Az immunrendszer figyelemre méltó módon védelmezi az emberi testet a hívatlan mikroorganizmusokkal szemben. Időnként azonban elbukik, és a kórokozók bejutnak a szervezetbe. Vajon lehetséges-e beavatkozni ebbe a folyamatba és megerősíteni az immunrendszert?

Az első védelmi vonal a megfelelő életmód. Az egészség megőrzését szolgáló általános szabályok betartása a lehető legjobb lépés, amit bárki megtehet az erős és működőképes immunrendszer fenntartása érdekében. Mint bármi más, az immunrendszer is jobban működik, ha megvédik a környezeti hatásokkal szemben és a következő alapvető stratégiákkal támogatják működését:

  • Ne dohányozz!
  • Gyümölcsökben, zöldségekben, teljes kiőrlésű gabonában gazdag és telített zsírokban szegény étrendet kövess!
  • Rendszeresen sportolj!
  • Őrizd meg ideális testsúlyod!
  • Ellenőrizd a vérnyomásod!
  • Alkoholt csak mértékkel fogyassz!
  • Gondoskodj elegendő alvásról!
  • Ha egy adott korosztályba illetve kockázati kategóriába tartozol, vegyél részt rendszeres orvosi szűrővizsgálatokon!

Vacsora közben vegyen be 3 kapszulát. Ne lépje túl az előírt mennyiséget. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Tartsa távol a gyermekektől. A terméket ne használja ha a biztonsági fólia sérült. Terhesség, szoptatás vagy egyébb orvosi kezelés alatt áll konzultáljon orvosával mielőtt le kezdi fogyasztani a terméket.
Tárolás: Hűvös száraz helyen
vissza